30 september 2020 | Robert Kroesbergen

Online panelgesprek: ‘Integraal kwaliteitsbeleid voor de eerstelijnszorg’

Worstel je ook met het concreet toepassen van kwaliteitsmodellen en -concepten binnen de eerstelijnszorg? En heb je een visie over het kwaliteitsbeleid binnen jouw organisatie? Geef je dan op voor het online panelgesprek: ‘Integraal kwaliteitsbeleid voor de eerstelijnszorg’ en praat en denk mee op dinsdag 10 november van 10:00 tot 12:00. Het online panelgesprek is geschikt voor iedereen die een visie heeft over kwaliteitsbeleid binnen zorggroepen en het huisartsendomein.

Tijdens het online event gaan diverse zorggroepen onder leiding van Guus Schrijvers in gesprek. Hierbij staan onder andere de volgende vragen centraal:

  • Hoe meet je kwaliteit van zorg in relatie tot de samenwerking in de wijk?
  • Hoe zorg je voor een hechtere huisartsenzorg in de wijk?
  • Wat is de bruikbaarheid van het Carings model voor het huisartsendomein?
  • Hoe ga je op zoek naar waardevolle en vergelijkbare bedrijfsvoeringsinzichten?

Waarom is dit voor mij relevant?

Worstel je ook met het concreet toepassen van kwaliteitsmodellen in de praktijk? Ben je op zoek naar handvatten om samenwerking op wijkniveau kwantificeerbaar te maken.
En stel je jezelf de vraag wat een goede huisartsenpraktijk is en ben je op zoek naar een methode of instrument om dat te meten. Reserveer je deelname en ga met spraakmakende gasten, zoals huisartsen en bestuurders van zorggroepen, in gesprek over deze thema’s. Doe inspiratie op en krijg concrete handvatten om hiermee aan de slag te gaan.


Carings

Carings is een nieuw model voor de eerstelijnszorg. Carings levert data die kwaliteit van zorg kwantificeerbaar maakt. Met behulp van de uitkomsten kun je continu leren, verbeteren en innoveren.


Inschrijven

Wil je het online panelgesprek bijwonen? Schrijf je in via het onderstaande formulier.

Je ontvangt voorafgaande aan het panelgesprek een email met informatie, zoals het programma en een link waarmee je de sessie online kunt bijwonen.